reels instagram

Bliv skarp til at lave Reels til Instagram

Vil du gerne blive bedre og hurtigere til at fortælle de gode historier, så du får solgt dine produkter? Vil du gerne øge antallet af dine følgere og blive bedre til at spotte trends på Instagram?

I dag skal man bruge ca. 10 ”rigtige” hashtags på et opslag på Instagram for at blive fundet. Det sætter krav til indhold og udvalget af hashtags – konstant.

Men der findes en anden smartere måde, hvorpå din virksomhed kan få opmærksomhed på Instagram. Det nye er Reels: Små korte videoer med mange ultrakorte videoer eller mange billeder akkompagneret af musik, som trender.

Skal du med på den trend? Så tag med på kurset, der finder sted i både Bogense og Otterup.

Program

16. marts kl. 17-20 i Kuplen, Otterup Bibliotek, Søndergade 2, 5450 Otterup

Vi gennemgår begrebet Reels: Hvor mange finder dem, hvordan tracker de? Vi kigger nærmere på trends: Hvordan finder du dem? Derefter kigger vi på jeres egen opsætning på Instagram-appen på mobilen og kaster os ud i at lave reels. Du kan hele tiden få hjælp undervejs.

Husk at have en opladet mobil med! Vi går ud fra at du allerede er bruger af Instagram, og at du er logget ind i appen, når du ankommer 😉

Din forberedelse til kurset: DU skal lave 20 små (ca. 10 sek. hver) optagelser på mobilen omkring et emne. Det kan være en fin vase derhjemme. Hvor du zoomer ind og ud – op og ned. Drejer vasen med hånden, mens du filmer. Flytter på vasen. Kun fantasien sætter grænser. Det kan også være 20 billeder af et emne i forskellige vinkler. Så har vi noget at arbejde ud fra.

Kurset bliver afviklet af NEETs Social Media Manager Ida Sejer Clausen og Erhvervskonsulent Martin Hjorth.

Kurset foregår:

16. marts kl. 17-20 i Kuplen, Otterup Bibliotek, Søndergade 2, 5450 Otterup

Pris for medlemmer af NEET: 250 kr.

Ikke-medlemspris 500 kr.

Tilmelding senest 14. marts til idse@neet.dk (6196 0568) eller mrh@neet.dk (6199 1599)
Der bliver serveret lidt mad og en sodavand/vand-

Tilmeldingen er først bindende, når indbetalingen er sket. Pengene returneres ikke ved udeblivelse.

Husk at have en opladet mobil med! Det er vigtigt, at du er logget ind i Instagram-appen, når du ankommer.

Fakta om Instagram:

Der er fart på Instagram, og der kommer flere og flere danskere på de sociale medier.

Pt. har Instagram mere end 2 milliarder månedlige aktive brugere på verdensplan. Til sammenligning har Facebook Messenger lidt mere end 1.3 milliarder brugere.

Over 60% af de aktive brugere er på dagligt – flere gange om dagen. Over 70% af Instagram-brugere i verden er under 35 år. Der likes over 4 milliarder gange hver eneste dag.